FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Cicle de conferències gratuïtes de la secció de psicologia de l’esport

26/01/2016

Cicle de conferències gratuïtes de la secció de psicologia de l’esport


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoca una sèrie de conferències gratuïtes dins la secció de psicologia de l’esport.

La primera de les conferències està convocada per avui mateix, dimarts 26 de gener, a la seu del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (C/ Rocafort, 129 Barcelona) amb una conferència sobre “Rehabilitació a través de l’esport” que donarà inicia a les 20:30 hores i que com la resta del cicle de conferències són gratuïtes. Ponència dirigida pel psicòleg sanitari i de l’esport, Albert Soldevilla.

Una primera conferència que tractarà sobre les possibilitats de l'esport com a eina de rehabilitació de col·lectius vulnerables com les persones que pateixen una drogodependència o es troben en risc d'exclusió social. La figura del psicòleg de l'esport intervé sobre aquest col·lectiu com a suport al tractament individualitzat de cada individu tenint en compte la promoció dels factors de protecció que ajudaran a la planificació esportiva. Alhora es tindrà en compte l'assessorament que es realitza als tècnics esportius que lideren activitats esportives de col·lectius vulnerables.

Durant els propers mesos, un dimarts de cada mes, hi haurà una conferència, fins a un total de set, i que s’allargarà fins al mes de novembre.

Les inscripcions s’han de fer al següent enllaç, http://bit.ly/20qnrRc ,  tot esperant que sigui de l’ interès dels entrenadors catalans de voleibol.


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material