FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

La Federacio Catalana de Vòlei s´adhereix al comunicat d´Ahora Vóley contra la lgtbifobia a l´esport

19/02/2021

La Federacio Catalana de Vòlei s´adhereix al comunicat d´Ahora Vóley contra la lgtbifobia a l´esport


La Federació Catalana de Voleibol es suma als actes de commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIfobia al món de l'esport i s'adhereix al comunicat que ha emès Ahora Vòley. Així anima a tots els clubs i esportistes a fer lectura i difusió del mateix durant les activitats esportives del cap de setmana.

Ahora Vóley, moviment que lidera un canvi radical en el voleibol espanyol i que està integrat per 13 federacions territorials, múltiples clubs de tota Espanya, Associacions d’esportistes, professionals de l’entrenament i de l’arbitratge, entrenadors, àrbitres i totes les persones que estimen el nostre esport, es suma a la celebració del Dia Internacional contra la LGTBIfobia a l’esport, que es commemora el 19 de febrer.

MANIFEST

El món de l’esport segueix sent tradicionalment molt tancat a la manifestació oberta i lliure de la opció sexual d’aquells que el practiquen, així com del respecte cap a aquestes opcions; per això, hi haurà moltes persones anònimes als clubs esportius que no es permetin ser elles mateixes per por a ser excloses, discriminades, insultades o depreciades, o que han patit un cop han donat a conèixer la seva orientació afectiva-sexual o la seva identitat de gènere. Per aquest motiu, volem reivindicar el dia mundial contra la lgtbifobia a l’esport.

És necessari seguir posant nom als casos d’esportistes, àrbitres o qualsevol persona relacionada amb aquesta activitat que hagi patit, pateixi o pugui patir alguna discriminació o maltractament per la seva orientació sexual, identitat o expressió de gènere per erradicar-les d’arrel. I, sobretot, per remoure consciències.

Animem a totes les persones que formem, integrem i estimem el voleibol a fer la major difusió possible, i a denunciar qualsevol tipus d’agressió, insult, amenaça, xantatge o incitació a la violència, o a la discriminació cap aquest col·lectiu dins i fora de les pistes de joc, demostrant amb això que som un esport compromès amb la diversitat i la igualtat.

Ens comprometem a lluitar per l’adaptació progressiva de les normatives de competició per a que totes les persones puguin gaudir del nostre esport segons la seva identitat de gènere, així com protegir específicament a les mateixes de qualsevol insult o vexació per a que no hi hagi dubtes a l’hora de sancionar.

Defensar la diferència i la diversitat com enriquidores i transformadores de la societat. Una transformació que s’ha de reflectir en el dret universal de gaudir de la pràctica de l’esport pels beneficis que suposa per a la salut de les persones.

Aquest dia té com a finalitat garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica del voleibol i el volei platja lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material